Tuesday, May 14, 2024
HomeСпортНай-малките футболисти на "Септември" (Симитли) с важна победа в турнира "Вихрен Къп"...

Най-малките футболисти на “Септември” (Симитли) с важна победа в турнира “Вихрен Къп” 2022 г.

Най-малките футболни надеждни на “Септември” (Симитли), родени 2013 и 2014 година, постигнаха важна победа в турнира “Вихрен Къп” 2022 година. Те надиграха с 4:0 “Арес” (София) и дадоха категорична заявка, че се стремят към първото място в надпреварата.
За отбора на “Септември” в противниковата врата се разписаха Велислав Йорданов с 1 гол и Даниел Илиев с 3 гола. Категоричната победа на нашите талантливи малки футболисти бе постигната благодарение на добрата концентрация и отличната отборна игра на всички.
Треньорът Антон Бачев каза, че е изключително доволен от представянето на децата. “С играта си най-малките футболисти на “Септември” дадоха заявка, че могат да победят всеки противник и се очертаха като един от фаворитите за спечелването на турнира”, добави той.
“Септември” (Симитли) продължава участието си в спортното състезание, като децата, родени 2013-2014 година, ще се изправят срещу “Евроспорт” (Република Северна Македония) и “Беласица” (Петрич). В събота по програма имат мач срещу отбора домакин – “Вихрен” (Сандански).
Международният детски футболен турнир “Вихрен Къп” 2022 година се провежда в периода 2 февруари – 6 февруари в град Сандански.
Мачовете се играят на Градския стадион и намиращия се непосредствено до него терен с изкуствено покритие.
Организатори на турнира са ОФК “Вихрен” (Сандански) със съдействието и подкрепата на община Сандански.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular