Saturday, May 18, 2024
HomeРегионПетричНападател от Бразилия започна тренировки с "Беласица" след адаптация в Петрич

Нападател от Бразилия започна тренировки с “Беласица” след адаптация в Петрич

Общо седем тренировки проведе старши треньорът на мъжкия отбор на Беласица Иво Тренчев през първата седмица от подготовката за новото първенство на втора професионална лига. Сутрешните занимания бяха изпълнени с бегови упражнения, а следобед се наблягаше на тактико-технически с топка.
Наставникът на петричкия тим изрази задоволство от старанието на наличните футболисти. В Петрич пристигна 27-годишен нападател от Бразилия, който почива след дългото пътуване . Той ще се включи в заниманията индивидуално на първо време, докато се приспособи към местните условия. Очаква се след по-дълга почивка в заниманията да се включи и опитния футболист Атанас Чепилов. От понеделник на разположение на старши треньора Иво Тренчев ще бъдат и младоженците Атанас Димитров-Джаич и преминалия от Чавдар Етрополе вратар Димитър Пангев.
В събота преди обяд на стадион Цар Самуил новият треньорски щаб ще види за първи път качествата на наличните футболисти в игрова ситуация. Засега за освобождаване на още футболисти не се говори. За сметка на това поетапно ще пристигат на проби футболисти от други клубове на страната.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular