Friday, May 17, 2024
HomeРегионКюстендилОбсъждат публично проекта за бюджет на община Кюстендил за 2021 г.

Обсъждат публично проекта за бюджет на община Кюстендил за 2021 г.

Публично обсъждане на проекта за бюджет на община Кюстендил за 2021 г. и проекта на Поименен списък на капиталовите разходи по бюджета за 2021 г. ще се проведе на 8 февруари. Общественото обсъждане ще се състои от 17 часа в залата на общината.

Тъй като разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за една община, те трябва да се вземат с активното участие на гражданите. Затова кметът на общината Петър Паунов приканва жителите да се включат в общественото обсъждане, става ясно от публикацията на сайта на общинската администрация.

Във връзка с въведените ограничителни мерки физическото присъствие в залата по време на обсъждането ще бъде ограничено до 30% от капацитета на залата, или до 10 човека, информират от общината.

С цел включването на оптимално много желаещи за участие в публичното обсъждане то ще се проведе едновременно и чрез платформа за видеоконферентна връзка, отговаряща на изискванията за мрежова информационна сигурност – ZOOM, която може да бъде изтеглена от следния линк: https://zoom.us/.

Краси ЦЕНКОВА

RELATED ARTICLES

Most Popular