Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаОбщината търси проектант и строител на парка на Дренски рид в Дупница

Общината търси проектант и строител на парка на Дренски рид в Дупница

В Дупница тече процедурата по избор на изпълнител на проекта за обособяване на зона за отдих и парк в местността Дренски рид. Обявената обществена поръчка е за проектиране (фаза „Технически проект“), упражняване на авторски надзор и строителство. Заданието е за разработване на проект за алейна мрежа с уточняване на нейните габарити и настилката на алеите, обособяване на кътове с места за сядане. Трябва да се предвидят и пейки, беседки, кашпи, осветление, чешми, кошчета. Проектът трябва да предвиди и места за паркиране в рамките на имота. Обществената поръчка е на стойност 95 833,33 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти е 31 май, а отварянето им – на 1 юни.

Както сме писали, финансирането е със средства на общината, които бяха заложени в тазгодишния бюджет. Зоната за отдих ще бъде обособена около пилона с националното знаме, поставен на Дренски рид преди няколко години.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Преди да направят парк там трябва да решат проблема с каракачанските кучета при овчарника!!!! Чакат да изядат човек ли? Колко сигнали има? Ама нали е на некакъв приближен до общинарите не се пипа там. Дано си понесат отговорност като дойде времето!!!!тия кучета нападат,късат месо,има много случаи ама се покриват

Comments are closed.

Most Popular