Saturday, May 18, 2024
HomeРегионБлагоевградОткриха труп на мъж пред стадион "Септември" в Симитли

Откриха труп на мъж пред стадион “Септември” в Симитли

Откриха безжизнено тяло на 51-годишен мъж при входа на стадион “Септември” в Симитли. Информацията съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Сигналът за намерен труп при спортното съоръжение е подаден малко след 7.00 ч. в понеделник сутринта. По първоначална информация, мъжът живее в квартал „Ораново” в града.

При огледа е установено, че той има охлузна рана на главата. До момента не са открити следи от насилие, като се предполага, че травмата е получена при падане.

По непотвърдена информация, починалият често злоупотребявал с алкохола. Според свидетелските показания пред разследващите органи, мъжът е бил видян на кукерския фестивал в града. След това е посетил заведение в близост до стадиона, където е употребил голямо количество спиртни напитки. Негови познати са го прибрали в дома му, но по-късно той отново е поел в посока към стадиона.

Снимки: БТА

 

Не се изключва възможността, прибирайки повторно към вкъщи да е паднал и заспал, като при минусовите температури през нощта да е починал от премръзване.

В понеделник сутринта голям периметър около стадион  “Септември” бе отцепен от екипи на полицията, които часове наред провеждаха процесуално-следствени действия в района спортното съоръжение.

За случая е уведомена РП-Благоевград и е образувано досъдебно производство.

На същото място през уикенда се проведе дефилето на традиционния кукерски фестивал в града, но смърта на мъжа няма връзка с провеждането му, смятат разследващите.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular