Friday, May 17, 2024
HomeРегионБлагоевградОхранители от Благоевград обърнаха с хастара носовете на свои клиенти

Охранители от Благоевград обърнаха с хастара носовете на свои клиенти

Охранители и клиенти на бар в Благоевград се сбиха, като двама са с лицеви фрактури. Мелето станало около 04:10 часа в неделя в питейно заведение, на улица “Тодор Александров”. По повод изпълнение на служебните си задължения, между служители от охраната на заведението и двама мъже на 43 години от град Благоевград и 38 години от село Байлово са възникнали скандал и физическа саморазправа, съобщават от пресцентъра на полицията.

43-годишният е пострадал с фрактура на носа, а 38-годишният – с пукната кост на носа и натъртване на ребрата. Уведомена е Районна прокуратура-Благоевград. Образувано е досъдебно производство и се разследват причините за боя.

Пострадалите  са получили лекарска помощ в Спешния център. По неофициална информация, охранителите са от фирма на бившия разложки антимафиот Пене Алексиев и неговия син Красимир Алексиев. До свадата се стигнало след като клиентите на заведението през цялата вечер се държали непристойно с персонала и обиждали сервитьорите. За капак, дълго време отказвали да платят сметката си, което наложило извеждането им навън. Там словесните пререкания преминали в сбиване между тях и охранителите.

RELATED ARTICLES

Most Popular