Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупницаПенсионери от Дупница предадоха в полицията портфейл с пари и документи

Пенсионери от Дупница предадоха в полицията портфейл с пари и документи

Семейство пенсионери от Дупница намериха и предадоха в полицията портмоне с пари и документи. Васил и Елена Васеви трогнаха до сълзи колегата ни Надя Димитрова, която сърдечно им благодари за достойната постъпка.

“Искам да изкажа огромната си благодарност към семейство Елена и Васил Васеви, както и към дежурния полицай в Районно управление – Дупница Стефан Попов. Днес докато съм тичала по задачи, незнайно в кой момент, съм изгубила портмонето си с пари и документи. Баба Елена го намерила и заедно с нейния съпруг го занесли в РУ-Дупница. Полицай Стефан Попов се свърза с мен, а семейството ме чакаше във фоайето. Двамата държаха да се уверят, че всичко е непокътнато. Дядо Васил е диабетик, който истински се притесняваше да не би нещо да липсва.Двамата с баба Елена бяха най-щастливите хора, когато им казах, че всичко е вътре и недокоснато… На този свят има такива добри ЧОВЕЦИ!!! Казват се баба Елена и дядо Васил!!! БЛАГОДАРЯ!!!” написа Надя Димитрова.

Случката с добър край е най-добрия урок по достойнство за 7-годишния Йоан, който е придружил майка си в полицията. Той се е запознал с възрастното семейство и също им благодарил, а полицай Стефан Попов му е разрешил да погледне към дежурната полицейска стая.

RELATED ARTICLES

Most Popular