Friday, May 17, 2024
HomeСпортПерун нанесе тежка загуба на Рилци - 6:2

Перун нанесе тежка загуба на Рилци – 6:2

В мач от 14 кръг на А областна група „Струма“  се срещнаха отборите на Рилции Перун(Кресна). Срещата започна много оспорвано и с атаки пред двете врати. През първата й част  гостите  набързо вкараха два гола във вратата на домакините. Това не отчая футболистите на Рилци, които търсеха промяна на резултата, но Петър Шопов и Борислав Бачев не успяха очи в очи срещу вратаря на Перун да го преодолеят. Все пак с гол на Мартин Топузов от фаул резултатът бе намален на 1:2.

През втората част на мача бяха отбелязани нови пет гола, от които четири във вратата на домакините и един – на гостите. В 54-та минута главният съдия Иван Донев показа червен картон на Петър Шопов и това утежни положението в отбора на Рилци. Независимо от това останалите футболисти на терена търсеха начин за промяна на резултата, което успяха да сторят след точен удар на Мартин Топузов от дузпа, която бе отсъдена за спъване на Борислав Бачев в наказателното поле на гостите за резултат 2:3. До края на срещата бяха отбелязани нови три гола във вратата на домакините за резултат 2:6.

„Спечелихме гостуването в с. Рилци с 6:2.

По два гола отбелязаха Мартин Подгорски и Ангел Костадинов, по един добавиха Христо Иванов и Кристиян Георгиев от дузпа.

С по две асистенции се отличиха Роберто Харалампиев и Христо Иванов, по една направиха Велизар Лечев и Мартин Подгорски.

Пропуснахме още няколко положения пред вратата на домакините“, споделиха от ФК Перун.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular