Thursday, May 2, 2024
HomeРегионРадомирВл. Димитров за гостуването в Плевен: Най-слабият ни мач

Вл. Димитров за гостуването в Плевен: Най-слабият ни мач

Не ни дадоха 100% дузпа, категоричен е наставникът на Славата

Старши треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров коментира загубата при гостуването на Спартак (Плевен) с 0:1 в мач от 22 кръг на Втора лига.

„Не съм доволен от представянето ни. Изиграхме може би най-слабия си мач… Като цяло двубой, в който и двата отбора почти нямаха удари към вратата, да не говорим за чисти голови положения. Пропукахме се в края на мача, в последните минути, като направихме детинска грешка. Реално попадението за домакините дойде след изпълнение на тъч и наша грешка, при което последва силен и неспасяем удар за нашия вратар“, коментира Владимир Димитров.

„Моето мнение е, че в 38-ата минута имаше чиста дузпа за нас, която не бе отсъдена! Продължаваме да се готвим за следващия мач, който е срещу дубъла на ЦСКА 1948. Дадох два дни почивка на футболистите – в неделя и понеделник, защото реално домакинството ни срещу ЦСКА 1948 II е чак следващия понеделник (4 март).

Цветелин Вачев продължава да бъде контузен, докато останалите един по един се завръщат в строя“, допълни още наставникът на радомирци.

Следващият мач на Струмска слава е на 4 март (понеделник) от 15:30 часа срещу ЦСКА 1948 II (София) на стадион „Христо Радованов“ в Радомир.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular