Wednesday, May 15, 2024
HomeСпортПерун 1978  с благодарност към феновете

Перун 1978  с благодарност към феновете

Ръководството на ФК Перун 1978 в град Кресна се обърна с  благодарност към феновете на клуба:

„Измина една година, и е време за равносметка в нашия клуб.

От гледна точка на резултатите, може да се желае доста повече, но отборът ни е много млад и тепърва предстои още много работа, за да подобрим представянето си.

Опитваме се да играем бърз и атакуващ футбол, и в много от мачовете това се получи, но ни липсваше опитност и рутина в някои от мачовете. В голяма част от срещите водехме в резултата, но не успявахме да удържим победата до край. Това се дължи на младостта в съставът ни, но ви обещаваме, че ще работим много здраво през следващата година, добрата игра да се превърне и в добри резултати!

Радваме се, че в отбора се утвърдиха юношите на клуба, Александър Спасов, Краси Митрев, Георги Димитров, Георги Бачев и Стефан Спасов.

Всички те заиграха редовно в отбора и тепърва предстои да стават важна част от състава!

Надяваме се, че през новата година ще привлечем още играчи, които да повишат класата в отбора.

Ръководството на отбора изказва благодарност на всички футболисти, които играха за отбора през 2022г, и се надяваме, че това ще продължи и през следващата година. Те показаха мъжество и сериозно отношение, въпреки трудностите, и ние оценяваме това.

И накрая, искаме да благодарим на всички привърженици, които подкрепят клуба! Ние знаем, че никога няма да сме сами, независимо от резултатите!

Ще работим много през следващата година да подобрим класирането си, и знаем че рано или късно този труд ще се отплати!Един отбор е силен, когато зад него са неговите фенове!“, се казва още в обръщението на футболния клуб.

RELATED ARTICLES

Most Popular