Tuesday, May 14, 2024
HomeРегионКюстендилПолицията в Кюстендилско със засилени мерки за безопасност по време на празничните...

Полицията в Кюстендилско със засилени мерки за безопасност по време на празничните дни

Засилено полицейско присъствие ще има по пътищата на Кюстендилска област, в населените места и в района на провеждащи се тържества, за да бъдат осигурени общественият ред и сигурността на гражданите.

Напомняме на всички, които ще пътуват, да се погрижат за сигурността на жилищата си, да не оставят в домовете си големи суми пари, да бъдат с повишено внимание по време на пазаруванията – джебчиите се възползват от суматохата.

Напомняме, че телефонните измамници нямат почивен ден. Ако получите обаждане по телефона и е свързано с искане на пари, бъдете сигурни, че се обаждат измамници. Измамниците обикновено се представят за полицаи, лекари, прокурори…

Не давайте пари, по телефона не съобщавайте адреса си и номера на мобилния си телефон. Звънете на телефон 112 при нужда, спешният номер се избира без код.

Днес, 21 декември – петък, и на 26 декември, се ограничава движението на товарни автомобили по АМ „Струма“ от 16,00 до 20,00 ч., а на 22 декември (събота) от 9,00 до 14,00 ч. е ограничението. Ограниченията се правят, за да се улесни пътуването и повиши безопасността в усиления трафик.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular