Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаПолиция и близки претърсват Тополница за изчезналия Васил Мавров-Бахината (обновена)

Полиция и близки претърсват Тополница за изчезналия Васил Мавров-Бахината (обновена)

Мъжът е видян за последно в четвъртък, съселяните му се надяват на положителна развръзка

Полиция и жителите на дупнишкото село Тополница търсят изчезналия Васил Миланов Мавров. Възрастният мъж е родом от дупнишкото село Червен брег, но от години не живее там, а в Тополница. Известен е на всички с прякора си Бахината, не е семеен и все още не е пенсионер. В селото го определят като дружелюбен човек.
Той е бил забелязан за последно в четвъртък вечерта.
Негови близки са подали сигнал за изчезването му снощи, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Кюстендил.
Органите на реда са предприели незабавни издирвателни мероприятия. През цялата сряда се претърсваше районът на село Тополница и околността. Познати на изчезналия мъж публикуваха негова снимка в една от фейсбук групите, свързани с Дупница, и молеха за съдействие.
„Нямам какво по-различно да кажа от информацията, която сподели полицията. В селото са видели Васил за последно в четвъртък вечерта и от тогава следите му се губят. В момента в Тополница има служители на реда, които продължават с издирването. Хората от селото също се включиха и искат да помогнат, за да бъде намерен Васил по-бързо. Дано случаят има положителна развръзка“, коментира пред „Вяра“ кметицата на селото Валентина Зашева.

Димитър ИКОНОМОВ

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Видях един който приличаше на него в 9 часа , градинката между блоковете на Развесена върба. Той мина покрай колата в която чаках, поздрави ме с ръка (без да се познаваме?) , шляеше се насам натам, а беше студено.

  2. Къде сте видяли човека,Господине?
    Моля свържете се с мен, Darina Simonova- FACEBOOK

Comments are closed.

Most Popular