Sunday, May 19, 2024
HomeРегионДупницаПоредни награди обраха талантите на Арт Поп от Дупница

Поредни награди обраха талантите на Арт Поп от Дупница

Поредни награди обраха гласовитите таланти от Арт Поп с вокален ръководител Таня Камбурова. Призови  места от VII дистантен Вокално-инструментален конкурс “Нови гласове, песни и изкуства” (2021) заеха Мартин Михалков, Виктор Радев и малките участници Михаил Николов,  Драга Драганова и Ивайла Кръстева.

Талантливата Ивайла е  първа и спечели запис на песен с композитора Александър Савелиев. 9 годишната Дара Драганова също зае първо място в онлайн конкурса за нови гласове, песни и изкуства. Вторите места са за атрактивния Михаил Николов на 10 г. , Виктор Радев на 15 г. и Мартин Михалков във възрастовата група над 19 години. Доброто представяне на дупничани донесе и първо място за  вокалния състав на Арт Поп.

Конкурсът “Нови гласове, песни и изкуства” (2021) се организира от сдружение „Евтерпани”  с директор музикалният педагог Аня Краваева .Изпълнителите на  Арт Поп се състезаваха  в него за трета поредна година. Вторият етап на конкурса ще се проведе в София през есента, като този път надеждите са за изява пред публика.  Още от сега певците от Дупница се подготвят да покорят сърцата на журито.

Само преди броени дни таланти на Арт Поп спечелиха награди от 10 –то юбилейно издание на конкурса „Звезди в радиото” в Благоевград. Специалната награда на пиринския град грабна Михаил Николов, а Мери-Изабел Живкова зае третото място.

И ей така, както си пеем ни излязоха резултатите от VII дистантен Вокално-Инструментален конкурс “Нови гласове, песни и изкуства” (2021)

Второ място за Мартин Михалков възрастова група 19+

Второ място Виктор Радев, 15 г

Михаил Николов, Второ място, 10г.

Дара Драганова, първо място на 9г. Ивайла Кръстева първо място и запис на песен с композитора Alexander Saveliev И първо място за ВС “АртПоп

 

RELATED ARTICLES

Most Popular