Friday, May 17, 2024
HomeРегионПерникПрокурорският син: Приятелката ми имаше интимни отношения с някакво момче, но аз...

Прокурорският син: Приятелката ми имаше интимни отношения с някакво момче, но аз съм чист

За мен тези хора, които упражняват насилие над жени, са за затвора, категоричен е Михайлов

Това момиче започна да поддържа интимни отношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора. Аз разбрах за това нещо. Не съм й звънял, аз съм такъв човек, че когато разбера, че някой ме е предал, въобще не се занимавам с него”, обясни Васил Михайлов пред Нова тв.

“Това е едно от нещата, които аз не толерирам въобще в обществото – насилието, заплахите над жена. Хората, които ме обичат, уважават и са до мен, които са ме изчакали да изляза от затвора, за тях правя всичко, за да се почувстват добре”, каза още той.

“За мен тези хора, които упражняват насилие над жени, са за затвора”, категоричен бе Васил.

В сряда полицията извърши обиск в дома на момчето.

“Момчетата от МВР търсиха нещо, но не намериха нищо, защото аз съм чист. Не се занимавам с нищо престъпно, това е. Тренирам си тук и така. Мисля да се върна в бойните спортове, тъй като преди бях много голям шампион”, коментира той.

Според разследващите в периода от 28 октомври 2022-а до 21 юли 2023 г. “при условията на продължавано престъпление с четири деяния обвиняемият той се е заканил с убийство на Б.Р.”

На 28 октомври 2022 г. около 4 часа в апартамент в Перник, той се заканил на жената, като ѝ казал: „Ще те убия! “, а след това започнал да я удря с ръка по лицето й.

 

Ще поиска ли защитата на Васил Михайлов отвод на прокурора?

 

Не е изключено адвокатът на прокурорския син от Перник – Васил Михайлов, да поиска отвод на Георги Иванов от Софийската районна прокуратура, който наблюдава случая. Причината за това е, че според юриста Любомир Таков има притеснителни обстоятелства около това как случайният подбор отново е посочил същият прокурор да разследва Михайлов.

„Смятам, че е налице едно влечение от професионално или от друго естество, което аз не мога да обясня. Поведението на този прокурор е тревожно. Също така обезпокоително за мен и семейство на Васил е, че от близо 200 прокурора, които са ангажирани в СРП, странно, но случайният подбор определя един и същ обвинител, при който протичат преписките на Васил Михайлов”, посочи Любомир Таков, адвокат на Васил Михайлов.

RELATED ARTICLES

Most Popular