Friday, May 17, 2024
HomeПолитикаИзбори 2021Проф. Чорбанов отговаря на вашите въпроси по покана на областната структура на...

Проф. Чорбанов отговаря на вашите въпроси по покана на областната структура на „Има такъв народ“

Областната структура на ПП „Има такъв народ“ организира дискусия с участието на проф. Андрей Чорбанов, на която той ще отговаря на въпроси на граждани от област Кюстендил.

Заради извънредна епидемиологична обстановка дискусията ще се излъчва онлайн на живо във Фейсбук – в официалните групи на ПП „Има такъв народ“-Кюстендил и в групите на общинските структури.

Дискусията ще се проведе на 8 ноември, понеделник, от 14.00 часа, а в освен проф. Чорбанов, имунолог и ръководител на Департамента по имунология в Института по микробиология, ще участват и кандидатите за народни представители от 10 МИР: Снежанка Траянска, д-р Здравко Данаилов, Янек Кючуков, Лилия Станчева, Димитър Джоргов, Милен Георгиев и Теодора Тренева-Ганева.

Всеки, които желае да зададе въпрос на проф. Чорбанов и кандидатите за народни представители, може да го направи до обяд на 8 ноември, като го изпрати като съобщение на Месинджър в групите ПП “Има такъв народ”-Кюстендил и ПП “Има такъв народ”-Дупница или го публикува като коментар под ТОЗИ статус.

Купуването и продаването на гласове са престъпления

RELATED ARTICLES

Most Popular