Monday, May 6, 2024
HomeРегионКюстендилГазови печки и шатри ще бъдат осигурени за членовете на СИК при...

Газови печки и шатри ще бъдат осигурени за членовете на СИК при предаването на протоколите в РИК-Кюстендил

Газови печки за отопление и шатри за подслон, ако времето е много студено, да бъдат осигурени за предстоящите избори за членовете на секционните комисии при предаването на изборните резултати в Районната избирателна комисия. Това са обсъдили на среща при областния управител Александър Пандурски днес представители на регионалните институции и общински администрации в област Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.
Подготовката за изборите на този етап върви нормално, а всички дейности по план се изпълняват. Няма забавяния и затруднения, е казал областният управител, цитиран от пресцентъра. Той е посочил, че са осигурени средства, персонал и всичко, свързано с предварителната подготовка на изборите.
По време на срещата общините са докладвали, че подготовката и при тях върви нормално. Благодарение на изготвените графици, координираните действия между институциите и работата на информационната служба област Кюстендил е била втората област в страната, която е тръгнала към Централната избирателна комисия на миналите избори, посочиха още от областната администрация.

RELATED ARTICLES

Most Popular