Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупницаПърван Дангов: Гласуването е изконно право, за първи път имаме министър председател,...

Първан Дангов: Гласуването е изконно право, за първи път имаме министър председател, който се обяви срещу службите

„Гласувах, защото вярвам, че всеки човек има изконното право да гласува, да определя сам съдбата си, да се грижи, както за родното си място, така и за своето семейство и близки. От него зависи какво да бъде бъдещето му оттук нататък”.Това заяви кандидатът за кмет на Дупница Първан Дангов, след като упражни своя вот в ОУ „Кирил и Методий” в Дупница.

„Виждам цялата община като място, в което да не властва корупцията и шурубаджанащината, да не се взимат решенията от един тесен кръг хора, които да бъдат зависими от комисиони и които да ни решават съдбата в бъдеще. Гласувах за откритост, за прозрачност, за реално местно самоуправление, такова каквото е разписано в закона.

Публичният скандал, който стана ден преди изборите не е добре за държавното управление на национално ниво. С учудване виждам как се разминават позициите на министър председателя и на ЦИК. На практика за първи път в нашата най-нова история имаме министър председател, който се обяви срещу службите за сигурност. Добри или лоши, те са част от държавното управление и би трябвало да имат по-голямо уважение едни към други и да се спазват законите”, заяви Дангов.

RELATED ARTICLES

Most Popular