Monday, May 20, 2024
HomeРегионБлагоевградПъстър пролетен празник сътвориха децата от ДГ „Радост“ на единствения по рода...

Пъстър пролетен празник сътвориха децата от ДГ „Радост“ на единствения по рода си фестивал „Детски усмивки“

Изключително весел и пъстър празник сътвориха децата от всичките филиали на Детска градина „Радост“, които днес взеха участие в единствения по рода си Пролетен фестивал „Детски усмивки“.
Малчуганите показаха, че в община Симитли живеят и растат едни от най – талантливите деца в България. Младите таланти впечатлиха своите родители и приятели с невероятни костюми и прически, с красиви песни и танци. Усмивките на всички озариха площад „Септември“ и дадоха ясен знак, че пролетта е вече тук.
Много танци – народни и модерни бяха изтанцувани пред многобройната публика на площада. Впечатляващи бяха децата, показващи своя талант на сцената. Музика, веселие, щастливи деца, много танци и стихове направиха празника един от най – запомнящите се за малките деца в тяхното израстване.
За пореден път децата от Детска градина „Радост“ накараха родители, гости и приятели, дошли да проследят спектакъла, да се почувстват щастливи и да усетят магията на детското себераздаване. Кметът Апостол Апостолов, заместник -кметът Евгения Георгиева, председателят на Общински съвет Симитли Вилимир Александров кметове на селата в община Симитли, директорът на детска градина „Радост“ Виктория Янчева с интерес наблюдаваха най – големия празник на децата „Детски усмивки” и не скриваха вълнението си от случващото се.

RELATED ARTICLES

Most Popular