Monday, May 20, 2024
HomeАктуално от днесРумен Георгиев: Гласувам за онази България, която наистина хората и народа заслужават

Румен Георгиев: Гласувам за онази България, която наистина хората и народа заслужават

Бойко Клечков: Гласувах кюстендилци да живеят в по- добра среда, с по- добри заплати, по- добро здравеопазване и образование

Румен Георгиев и Бойко Клечков упражниха правото си на вот в избирателна секция в ОУ „Проф. Марин Дринов”. И двамата се възползваха от възможността да гласуват машинно, тъй като секцията е с над 300 гласоподаватели.

Румен Георгиев заяви, че гласува са за онази България, която наистина хората и народа заслужават.

„Гласувам за по- доброто бъдеще на България, за онази България, която наистина хората и народа заслужават. Пътят, по който сега върви България не е европейски за съжаление. България има друг път- европейския. Считам, че Кюстендилска област трябва да бъде един от икономически развитите региони в България, защото даденостите които има, люлката на овощарството трябва да бъде в полза на хората от Кюстендил. Пътят, по който трябва Кюстендил и областта да върви, е път на обновлението, на новото, на просперитета за хората, каза Румен Георгиев.

„Гласувам за това, кюстендилци да живеем в по- добра среда, по- добри заплати, по- добро здравеопазване и образование, и всичко което е по- добро за хората. Активността на гласуване е важна за нас, тъй като колкото повече хора излязат да гласуват, толкова и резултата ще е по- обективен и по- добър. Не смятам, че пандемията ще уплаши твърдият електорат и той ще гласува, заяви Бойко Клечков.

 

Краси Ценкова

RELATED ARTICLES

Most Popular