Friday, May 17, 2024
HomeРегионДупницаРумяна Ченалова: Българският парламент има нужда от Възраждане

Румяна Ченалова: Българският парламент има нужда от Възраждане

Ние сме вашите воини за справедливост, човешки права и върховенство на закона.

Утре е събота, ден за мълчание, ден за честен разговор със себе си, за да отсеем истината от лъжата, честността от лицемерието, достойните от продажниците и техните трийсет сребърника. Българският парламент има нужда от хора, непокварени от властта, със светли умове, чисти ръце и горещи сърца. Българският парламент има нужда от Възраждане.

Ние сме силни и последователни, защото зад нас не стоят олигарси, чужди НПО-та и организации. Ние не следваме чужди интереси и не премълчаваме истината. Имаме една кауза – България, и една цел – светът отново да ни нарича Великите българи, мъдри държавници, справедливи хора, строители, храбри воини. Днес – воини за правото да се раждаме в свободен и справедлив свят, да възпитаваме и образоваме децата си в духа на изконните човешки ценности, да живеем в сигурност и в социално ангажирана държава, да се усмихваме, защото сме щастливи в настоящето и спокойни за бъдещето.

В политическа партия “Възраждане” ние вярваме в силата на българския дух и знаем как да изминем пътя на новото българско възраждане. Ние можем и искаме да го направим, защото България е наша кауза и съдба.

Ние ще бъдем вашата съвест в българския парламент, защото не се продаваме и поставяме независимостта, националния интерес и суверенитета на България над всичко. Ние ще бъдем стената срещу всеки опит за национално предателство. Ние сме вашите воини за справедливост, човешки права и върховенство на закона. За да бъде България!

Гласувайте на 11 юли с бюлетина номер 11.

Политическа партия “Възраждане” – за вас и за да бъде България!

Румяна Ченалова,

Водач на листата на ПП “Възраждане”

10 МИР-Кюстендил

с преференция 102 в 24-ти МИР –София

 

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular