Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградОграничения на движението по Е-79 в Благоевградско

Ограничения на движението по Е-79 в Благоевградско

Три ограничения за движението са въведени по главен път Е-79 в частта му от област Благоевград. Това съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград. Движението по път София – Кулата в района на новостроящият се мост на АМ „Струма“ при км 368+000 трябва да се осъществява с повишено внимание поради монтаж на съоръжение. Движението се регулира от пътни знаци.

Движението по път Благоевград – Кулата в участъка Железница – Симитли от км 373+410 до 375+910 трябва да се осъществява с повишено внимание поради изграждане на пътен възел „Симитли 1“ и директно трасе към АМ „Струма“. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост съобразно създадената организация на движение.

Преминаването по път София – Кулата от км 367+960 до км 368+405 се осъществява с повишено внимание поради извършване на строително монтажни работи за обект: „Проектиране и строителство на АМ „Струма“ Лот 3.1, Тунел „Железница“. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, съобразно създадената организация на движение.

RELATED ARTICLES

Most Popular