Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаСага с пенсиите! Изтормозени дупничани: Обслужват ни само на едно гише

Сага с пенсиите! Изтормозени дупничани: Обслужват ни само на едно гише

Сагата с чакането с часове за пенсии в Дупница продължава. След като в понеделник възрастни, болни и  инвалиди стояха на опашка цял ден, пред централната поща чакащи имаше и във вторник. Изтормозени и изнервени пенсионери за пореден питаха: „Защо обслужват само на едно гише?!”

„Чакам, за да взема пенсията на сина ми – наследствена от майка му, която почина. Един час се редя на опашка. Много е бавно всичко, защото работи само едно гише. Попитах охранителя защо хората се обслужват само там. Никой не иска да разговаря с мен и с хората, които чакаме. Обърнах се към вестника, дано дадат отговор на Вас”, каза Борислав Даскалов.

Репортер на вестника също удари на камък в опита си да разговаря с управителя на „Български пощи” в града. Помолихме охранителя на клона в центъра на Дупница да предаде въпроса на управителката и евентуално да приеме журналиста, за да даде отговор. След кратък разговор на охранителя с управителката отговорът бе, че трябва да се обърнем към говорителя на „Български пощи”. „Шефката каза: Ние не можем да даваме изявления. Питайте говорителя на „Български пощи”, каза охранителят.

Потърсихме и говорителя на пощите, който не бе открит. В. „Вяра” се обърна с въпроса официално към ръководството на „Български пощи”. Чакаме отговор.

RELATED ARTICLES

Most Popular