Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаСедмокласниците от ОУ „Климент Охридски“ получиха дипломите си

Седмокласниците от ОУ „Климент Охридски“ получиха дипломите си

В дупнишкото школо наградиха учители и ученици

Празник в ОУ „Климент Охридски“ в Дупница. На тържествена церемония  учениците от VII „а“ и  VII „б“ клас получиха своите свидетелства за завършен седми клас. Чисто и неопетнено бе предадено училищното знаме на бъдещите знаменосци.

По традиция директорът Юлиана Борисова раздаде грамоти за отличен успех и награди изявените ученици. Тя приветства децата и ги поздрави за всички отличия, спечелени през годината.

Учител на годината на ОУ „Св. Климент Охридски“ стана учителят по музика Августина Георгиева, която тази година грабна и специалната награда на Община Дупница в тази категория.Ученик на годината стана Мария Манчова, ученичка от VII “a” клас с класен ръководител госпожа Надя Атанасова. Мария спечели още и грамота  „Ученик без нито едно отсъствие“ за тази учебна година. Виктория Станоева и Росен Гребеничарски от същия клас спечелиха грамоти за успех 6.00, а с награди за отличен успех се окичиха още Калин Календжиев, Антоний Близнаков и Мария Манчова.

Учениците от VII “б“ пък връчиха грамоти за непедагогическия персонал и им благодариха за грижите. Бяха наградени и най-заслужилите седмокласници от „Клуба по журналистика“ с ръководител госпожа Десислава Кузманова. Признание получиха и преподавателите Ирена Ничева и Вера Иванова, които са началните учители на децата. Родителите изненадаха всички учители и завършващи със специални грамоти и подаръци. Емоционални изпълнения и сълзи на радост съпътстваха събитието.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular