Monday, May 13, 2024
HomeРегионДупницаСин на топ полицай в Дупница инсценира грабеж

Син на топ полицай в Дупница инсценира грабеж

Пропилял парите си и излъгал, че е нападнат и обран от бандити

22-годишният син на шефа на Икономическа полиция в Дупница Георги Калайджийски вдигна на крак МВР. Младежът подал сигнал на телефон 112 с обяснението, че е спрян от бандити на пътя, които го заплашили да им прехвърли пари и крипто.

Младежът бил издебнат и принуден да спре колата, а  след това апашите го накарали да им преведе средствата. Когато това станало, го пуснали да си ходи. Взели му обаче телефоните, затова подал сигнала от друг мобилен номер.

След бърза реакция от страна на полицията се оказа, че случаят е инсценировка. Смята се, че младежът, чийто баща е шеф на Икономическа полиция в Дупница сам изгубил парите си. Стреснал се, че родителите му ще му се карат и съчинил историята.

Полицията обаче бързо разкрила измамата му и станало ясно, че сам е пропилял сумата. Близки на 22-годишния младеж споделят, че обичал игрите на късмета, но той за съжаление понякога му изневерявал и губел средства. Вероятно това го е накарало и да прибегне до ситуацията, в която да търси начин да намали тежестта на бъдещите последствия.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular