Monday, May 13, 2024
HomeРегионПетричБорисов от Петрич: С ПП и ДБ ще работя, но с доминиращата...

Борисов от Петрич: С ПП и ДБ ще работя, но с доминиращата власт на ГЕРБ

Лена Бориславова одобрявала документите в преговорите

След изборите има варианти, но с Денков “не може да се преговаря”, това заяви Бойко Борисов при посещение в село Рупите. Той бе там по повод инициативата на ГЕРБ “Да пуснем корени в България”, организирано от младежката организация на партията в Благоевград. В събитието участваха членове на ГЕРБ, депутати и евродепутати от партията. По традиция бяха засадени дръвчета и храсти в парка зад храма на баба Ванга “Света Петка Българска” в местността Рупите.

Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ след изборите на 9 юни може да има, но без в преговорния екип да бъдат Николай Денков, Кирил Петков и Асен Василев, допълни още лидерът на ГЕРБ. Борисов добави още, че противниците на ГЕРБ на предстоящите избори ще са “Възраждане”, БСП и всички проруски и популистки партии. “Да разбира се, че с ПП и ДБ ще работя, но не по тяхната, а с доминиращата власт на ГЕРБ в управлението. С наши премиери, с наши министри, само тогава”, каза Борисов.

Всеки документ се пращаше на Лена Бориславова да го провери и да каже. Те почват да се питат, чакаш ден и половина, за да мине всичко, коментира Борисов. Нито веднъж не сме се изказали срещу тях, добави още лидерът на ГЕРБ. По думите му хората могат да кажат кой да е отговорникът на държавата. “Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство”, поясни той, цитиран от БНР.

RELATED ARTICLES

Most Popular