Saturday, May 18, 2024
HomeРегионКюстендилСпортно училище в Кюстендил се  сбогува с абитуриентите на вълнуващо тържество

Спортно училище в Кюстендил се  сбогува с абитуриентите на вълнуващо тържество

Радосвета Златева

С песни, танци, усмивки и весело настроение младите хора от випуск 2022 при Спортното училище в Кюстендил се сбогуваха с любимите преподаватели в залата на читалище „Братство”.

На церемонията се проведе ритуал  по предаването и приемането на знамето. Програмата беше изпъстрена с весели случки и шеги,  пресъздадени от абитуриентите. Преподавателката по литература Дидияна Миланова и треньорът Кирил Мицов също се представиха като артисти и играха заедно с младите хора. Директорката Невина Каралеова  разказа за успехите на училището и пожела на зрелостниците да имат светъл път и нови постижения – както в спорта, така и в живота.

Зам.- директорката Шопова също произнесе кратко  приветствие и разцелува всеки един по отделно.

Възпитаниците на спортното училище получиха цветя, грамоти и подаръци от ръководството на учебното заведение, както и пожелания за предстоящите изпити.

Топли думи към своите преподаватели произнесе Александра Петрова като призна, че те ще останат незабравими в техните сърца и спомени, които са ги научили на много важни житейски неща. Бяха избрани мистър и мис абитуриенти.

Ставайки на крака и с едноминутно мълчание, бе почетена паметта на предишният директор Любомир Анчев.

Тръжеството завърши с пожеланието за добър час и шумното броене от 1 до 12.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular