Saturday, May 18, 2024
HomeРегионСапарева баняТорта, бонбони „Парламент” и картичка от Борисов за леля Искра от Ресилово,...

Торта, бонбони „Парламент” и картичка от Борисов за леля Искра от Ресилово, месила баница за лидера на ГЕРБ

Леля Искра от село Ресилово посрещна депутата от ГЕРБ-СДС -Христо Терзийски и кмета на Сапарева баня – Калин Гелев. Двамата върнаха жеста на леля Искра, като отидоха на крака в нейното приветливо село. Гостите бяха сърдечно посрещнати от възрастната жена, която преди месец събра погледите на лидера на партията Бойко Борисов и неговите съмишленици с изкусно приготвена домашна баница.

На изненадващата визита до нея бяха кметицата на Ресилово Мариана Доцина и близки от селото. В препълнената преди месец зала, Борисов получи тава от надиплени, вити кори, пълни с домашно сиренце и яйца, приготвени от сръчните ръце на леля Искра. Освен това към него бе отправена сърдечна покана да погостува в дома на сърцатата домакиня и двамата да си поприказват за живота на пенсионерите в България. Предвид ангажиментите на лидера, свързани с настоящата напрегната политическа ситуация, на поканата се отзоваха народният представител от област Кюстендил Христо Терзийски и кметът на курортната община Калин Гелев.

Милият жест беше върнат с вкусна торта и бонбони „Парламент”, поднесени от народния представител. Голямата изненада за леля Искра от Ресилово бе специално надписана картичка от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и тениска с неговия лик. Снимка за спомен с видните гости ще радват ресиловката още дълги години.

RELATED ARTICLES

Most Popular