Wednesday, May 15, 2024
HomeРегионКюстендилТрагедия! 37-годишна жена се хвърли от 7-ия етаж на блок в Кюстендил

Трагедия! 37-годишна жена се хвърли от 7-ия етаж на блок в Кюстендил

Самоубийство на 37-годишна жена разтърси Кюстендил в понеделник. Около 7,30 часа тя се е хвърлила от 7-ия етаж в Кюстендил. Жената е била по пижама. Тялото на младата жена е намерено встрани на вход Г на блок 95 на ул. “Бузлуджа”, а на него са се натъкнали съседи, които са подали сигнал на тел. 112. Младата жена се е хвърлила от терасата на семейното жилище, като по това време в него са били родителите й и брат й. След подадения сигнал на мястото на инцидента са пристигнали екип на ЦСМП и полицията, като медиците само са установили смъртта на жената. Дежурна полицейска група е извършила оглед на местопроизшествието, след което трупът бе закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.

При падането младата жена е скъсала и кабел. Съседи казаха, че младата жена е работела в Англия и се е завърнала преди няколко месеца у дома. Всички бяха потресени от случилото се, но никой нямаше обяснение защо е решила да сложи край на живота си.

Научихме, че ден преди да сложи край на краткия си живот, тя е била на разходка с приятели в Осоговската планина и по нищо не е личало да има каквито и да било проблеми – лични, семейни или здравословни.

Работещи по случая казаха, че в дома на жената са открити психотропни вещества и тежка литература, които евентуално биха могли да окажат влияние за фаталното решение на 37- годишната жена.

 

Краси Ценкова

 

RELATED ARTICLES

Most Popular