Sunday, May 19, 2024
HomeРегионГоце ДелчевТрима ранени с нож, наръгал ги зетят на Николина Чакърдъкова

Трима ранени с нож, наръгал ги зетят на Николина Чакърдъкова

Бой в заведение в гърменското село Балдево завърши с трима ранени с нож. Спорeд пострадалите мъжът, който ги е намушкал, e зетят на Николина Чакърдъкова – Симеон Бакалов.

Тримата пострадали са в болница. По думите им те са станали жертва на Бакалов, който е бил във видимо неадекватно състояние.

От полицията съобщават,  че в неделя, около 01:00 часа през нощта в Районно управление – Гоце Делчев е съобщено за физическа саморазправа в село Балдево, община Гърмен. От незабавно пристигналите на място полицейски служители е установено, че след възникнал спор между двама мъже на 30 и 31 години от град Гоце Делчев и 29-годишен от град Благоевград, 47-годишен от село Гърмен и 51-годишен от село  Балдево.

31-годишният мъж от град Гоце Делчев е нанесъл удари с остър предмет на тримата си опоненти, в резултат на което 29-годишният благоевградчанин е пострадал с порезна рана на ръката, 47-годишният – с порезна рана в областта на бедрото, а 51-годишният – с прободна рана в областта на дясната подмишница. Пострадалите са настанени за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.

Двамата мъже от град  Гоце Делчев са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.

Според бащата на един от ранените Борис Патрулов, синът му е с продупчена длан на дясната ръка и не усеща два от пръстите си.

Мъжът разказа пред Нова телевизия, че това е поредното провинение от страна на известния зет. Преди две седмици нападателят е причинил тежка катастрофа, когато пак е бил пиян.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular