Monday, May 20, 2024
HomeНовиниСвятУстройство за сърдечен ритъм бе имплантирано в тялото на Нетаняху

Устройство за сърдечен ритъм бе имплантирано в тялото на Нетаняху

На израелския премиер Бенямин Нетаняху бе имплантирано устройство за следене на сърдечната честота, съобщи израелският портал Ynet, позовавайки се на кардиолог от болницата Шеба, където премиерът беше приет в събота със съмнение за дехидратация.

“Нетаняху беше тестван за катетеризация в отделението по кардиология и Ynet научи, че в сърцето му е имплантирано устройство за наблюдение, което проверява, наред с други неща, активността на сърдечната честота”, пише вестникът.

Медицинските показатели на израелския премиер Бенямин Нетаняху след допълнителни изследвания са в нормални граници, той се чувства добре и трябва да бъде изписан от болницата по-късно в неделя, съобщиха от кабинета на премиера.

В събота Нетаняху пристигна в спешното отделение на болницата Шеба в предградията на Тел Авив. Първоначалната диагноза бе дехидратация, допълват от кабинета. По-късно беше публикувано видео съобщение на Нетаняху от болницата, в което израелският премиер говори за наскорошно пътуване до езерото Кинерет в северната част на страната, където е прекарал дълго време на слънце без шапка и без достатъчно вода .

RELATED ARTICLES

Most Popular