Saturday, May 18, 2024
HomeСпортФутболистите на Вихрен с нагласа за победа срещу дубъла на ЦСКА

Футболистите на Вихрен с нагласа за победа срещу дубъла на ЦСКА

Мачът ще се играе в сряда на стадиона в Панчарево

Във вторник групата футболисти, на които ще разчита старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Вихрен(Сандански) Ивайло Василев за мача срещу дублиращия отбор на ЦСКА отпътува за София. След настаняването им в комплекс „Царско село” веднага старши треньорът на гладиаторите проведе последната си тренировка на тамошния терен, ден преди отложения от есента мач срещу ЦСКА ІІ София. Той ще се играе на стадиона в Панчарево.

„Друга алтернатива, освен победа, пред нас няма. Трябва да спечелим всички среши до края на първата фаза на първенството. След това ни очаква много тежка битка за атакуване на върха на таблицата, даващ право за влизане във Втора професионална лига от следващото първенство. Направихме добра селекция, като привлякохме добри футболисти, с опит в професионалния футбол. Всички те взеха участие в контролните срещи от зимната подготовка на отбора. С кои 11 ще започна мача срещу ЦСКА ІІ ще преценя на разбора в деня на двубоя”, сподели Ивайло Василев.

Старши треньорът на ЦСКА ІІ Стамен Белчев определи мача срещу санданчани като много тежък. „Известно е какви са целите на отбора на Вихрен – влизане във Втора професионална лига. Привлякоха през зимата много класни футболисти, със стаж в А и Б професионални лиги. В същия момент в нашия отбор играят млади футболисти. Надявам се да се противопоставят с голяма доза желание и раздаване на терена и да се представят достойно”, коментира той.

Вероятен състав на Вихрен: Абди Абдиков, Рафаел Пърликов, Вальо Георгиев, Лазар Еринин, Александър Якимов, Методи Костов,  Удоджи, Даниел Пехливанов, Николай Георгиев, Томислав Костадинов, Методи Костов

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular