Sunday, May 19, 2024
HomeРегионЧетата на Методи Тушев бие с 1:0 Долно Осеново в Крупник

Четата на Методи Тушев бие с 1:0 Долно Осеново в Крупник

Ташко СУЛЬОТОВ
На стадиона в Крупник се игра мачът от 6-и кръг на АОГ Струма между отборите на Долно Осеново и Малеш (Микрево). Гостите бяха получили много добри указания от страна на своя наставник Методи Тушев и нещата вървяха в правилна посока по време на двубоя. През първата част пропуски за гостуващия тим направиха Борис Николов, Мартин Попов и Костадин Апостолов. Отборът на домакините нямаше нито едно чисто голово положение. Така на почивка двата отбора се оттеглиха при нулево равенство.
Бърз разбор на играта от първото полувреме бе направен от наставника на Малеш М.Тушев и той показа пътя на своите възпитаници за постигане на победата. В 56-та минута Слави Андонов от фаул от 30 м отбеляза рядко красив гол за 0:1. Борис Николов, Мартин Попов и Костадин Апостолов бяха водещите фигури в този мач и създаваха доста неприятности за отбора на домакините. Нови пропуски направиха Мартин Попов, Костадин Апостолов и Борис Николов и това бе причина отборът от Микрево да спечели двубоя само с един гол разлика.

След мача ст. треньорът Методи Тушев сподели следното: „Нашият отбор е изграден от млади и перспективни футболисти, които са на възраст 17, 18 и 19 години. Три набора от нашия клуб играят в зона София и от там очаквам да израснат нови таланти, които да се присъединят към мъжкия отбор. Поставената цел от ръководството е да направим всичко възможно да станем член на ЮЗ Трета лига от следващото първенство 2023/2024. Оптимист съм, защото зад мен стои общинското ръководство начело с кмета г-н Емил Илиев. Именно той уреди преди една седмица да играем срещу отбор от Северна Македония – Берово от гр.Берово. Стана хубав футболен празник на община Струмяни. Тепърва ще радваме нашите фенове в оставащите мачове за първенството”.

RELATED ARTICLES

Most Popular