Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионБлагоевградЩе изключват от ГЕРБ членове, работили против партията на местните избори в...

Ще изключват от ГЕРБ членове, работили против партията на местните избори в област Благоевград

Да бъдат изключени от ГЕРБ членове, работили против партията на местните избори. За това призова кметът на община Разлог Красимир Герчев на областно събрание на партията.

“Партията се обновява. Имаме над 25 нови заявления за членство в Разлог, но в същото време е необходимо да изключим от редиците си членове на партията, които работиха против нас по време на изборите. ПП ГЕРБ – Разлог подаде за отстраняване членове на партията, които работиха срещу ГЕРБ и като член на областното ръководство призовавам всички общински структури да ревизират членската маса, ако са имали сходен проблем. Само с хора – принципни и безкористни можем да отстояваме позициите на ПП ГЕРБ в област Благоевград.” Това каза кметът на Разлог Красимир Герчев, който бе домакин на Областно събрание на ГЕРБ – Благоевград.

Припомняме, че в община Разлог въпреки решението на партията да издигне Герчев на местните избори, Венцислав Гърменов не се съобрази и се кандидатира срещу него като води очерняща кампания.

В събранието участваха част от новоизбраните кметове, общинските председатели на 14-те общини, както и областното ръководство. Сред присъстващите бяха – Андрей Новаков, Георги Динев, Бисер Михайлов, Даниела Савеклиева, Красимир Герчев, представители на всички общински структури, кметът на Кресна – Николай Георгиев и кметът на Петрич Димитър Бръчков.

„Неслучайно избрахме домакинството на Разлог. Това е признание за позитивната кампания на Красимир Герчев и ПП ГЕРБ Разлог, както и тяхната убедителна победа”, коментира областният координатор и евродепутат Андрей Новаков.

Направен е бил анализ на резултатите от местните избори. “Благоевградска област постигна много добри резултати за ПП ГЕРБ и може да бъде номиниран и излъчен поне един зам.-министър в правителството на Мария Габриел”, предложил е Красимир Герчев.

RELATED ARTICLES

Most Popular