Friday, May 17, 2024
HomeСпорт26-годишният Христо Кирев облича екипа на ФК "Кюстендил"

26-годишният Христо Кирев облича екипа на ФК “Кюстендил”

От треньорския щаб преговарят за централен защитник и вратар

Второто ново попълнение в отбора на ФК “Кюстендил” е полузащитникът Христо Кирев. Новината съобщи наставникът Николай Николов-Чезето и допълни, че на 11 януари от 14 часа роденият в Гоце Делчев Кирев ще започне подготовка с тима. Христо Кирев за последно бе в “Струмска слава” /Радомир/, но с оглед представянето на кюстендилския тим в Югозападна трета лига предпочете отбора от града под Хисарлъка.

Халфът е рожба на академията на “Литекс”, но освен в отбора от Ловеч е играл още за “Спартак” (Плевен), “Оборище” /Панагюрище/ и на два пъти в Банско.

Наставникът на ФК “Кюстендил” каза още, че се водят преговори за привличане на централен защитник и вратар, с което ще приключи зимната селекция на отбора. “Това е, от което към момента имаме нужда. Знаете, че в средата на есенния дял привлякохме на пожар до Нова година стража Марио Кирев, който обаче пое към Монтана. Борис Груев счупи ръка и имахме нужда от ново попълнение. Сега, след като Марио Кирев се намери нов отбор, трябва отново да се подсигурим. Така че искаме освен Груев и Радослав Димитров, да разполагаме с още един страж. Централен защитник винаги трябва на един тим, особено когато някой натежи с картони или се контузи. Така че с привличане на двама играчи на тези постове приключваме със селекцията. Разполагаме със сплотен и амбициозен тим, който запазваме и през пролетния дял. Нямаме напуснали други футболисти освен Марио Кирев”, каза Николай Николов.

RELATED ARTICLES

Most Popular