Saturday, May 18, 2024
HomeРегионКюстендил42-годишният Васил Симеонов от Кюстендил разби дрегера с 3,48 промила, униформени: Вероятно...

42-годишният Васил Симеонов от Кюстендил разби дрегера с 3,48 промила, униформени: Вероятно е гаврътнал цяла бутилка водка, едва се държеше на крака

Пияният шофьор е бил прибран в ареста, където да изтрезнее

Поредният пиян кюстендилец бе заловен да шофира в нетрезво състояние с рекордни промили. 42-годишният Васил Симеонов бе спипан да лъкатуши с колата си с 3,48 промила.

Гранични полицаи хванаха солидно почерпения шофьор в района на кюстендилското село Мирово. Служителите на Регионална дирекция „Гранична полиция“ забелязали, че водачът на лек автомобил „Субару“ шофира на зигзаг и веднага подали сигнал до колегите си от Пътна полиция. Това се случило точно на главния път от българо-македонската граница. Около 21,30 часа в сряда униформените от Кюстендил пристигнали при колегите си и направили тест за алкохол на 42-годишния Васил Симеонов. Дрегерът ударил рекорден резултат от 3,48 промила алкохол. Наложило се пътните полицаи да вкарат в ареста пияния водач, където той имал възможността да изтрезнее в рамките на едно денонощие. 42-годишният Васил е отказал да му бъде взета кръв за анализ. „Най-вероятно мъжът е обърнал цяла бутилка водка, а може и повече. Направо едва се държеше на краката си, да не говорим за миризмата на алкохол“, коментираха униформени. По случая е започнато досъдебно производство в РУ-Кюстендил. Със сигурност, ако не му е първи подобен случай, кюстендилецът може да стигне и до затвора, коментират юристи.

RELATED ARTICLES

Most Popular