Saturday, May 4, 2024
HomeРегионКюстендилБизнесменът ротарианец Ганчо Кьосев губи складова база в Кюстендил заради висяща ипотека,...

Бизнесменът ротарианец Ганчо Кьосев губи складова база в Кюстендил заради висяща ипотека, продават я за 128 000 лв.

 

Бизнесменът Ганчо Кьосев

Склад за хранителни стоки в Кюстендил на ул. „Петър Ников” в промишлената зона на града отива на публична продан за 128 000 лева. Базата се води собственост на „Сигнал” ООД, чиито управители според Търговския регистър са Ганчо и Йорданка Кьосеви. Бизнесменът, който притежава двуетажната сграда с площ от 1 178 квадратни метра, е познат в града като един от активните членове на Ротари клуб, една година е бил и председател. Бизнесменът участва в редица инициативи на благотворителната организация. В неговия мандат реновираха и обществена чешма в областния център. Проведоха се и редица благотворителни кампании.

Обявената за продажба сграда се води като складова база за обслужващи дейности. Към нея има и мазе, в което са разположени четири хладилни камери, котелно и нафтово помещение, както и агрегат. В двуетажната монолитна сграда има обособени шест офисни помещения, други пет са за помощно-административен персонал. Разполага с гаражи, санитарни възли и склад. Имотът е сложен на тезгяха заради ипотека в ДСК. В едномесечен срок бизнесмени и физически лица ще оглеждат базата, а до наддаването ще бъдат допуснати тези, които са извадили и 10% от стойността на обекта, обявиха от частното съдебно изпълнение.

Това е втори опит за продажба на складовата база, след като преди половин година до сделка така и не се стигна. След това от съдебното изпълнение намалиха цената на обекта и сега за пореден път го слагат за публична продан.

RELATED ARTICLES

Most Popular