Sunday, May 19, 2024
HomeРегионДъжд от награди и позитивни емоции на тенис фест в Самоков

Дъжд от награди и позитивни емоции на тенис фест в Самоков

Зам. Кметът Люба Кленова и треньорът по тенис Васил Василев откриха с кратка демонстрация деветия тенис фест в рамките на празника на Самоков.

Тенис фестът се организира от Спортен комплекс Самоков, с подкрепата на община Самоков и вече девет години е част от празничната програма. На кортовете в Спортния комплекс през целия ден се забавляват малките любители на този спорт, с различни игри. В рамките на празника се провежда и турнир, в който се по-опитните любители на този аристократичен спорт.

Победител от турнира стана Кристиян Христофоров, втори – Кристиян Клепарски и третото място се зае от Ивайло Ценов. Те получиха купа за шампиона, медали и награди, осигурени от Община Смоков и Кооперация „Панда”. В игрите за по-малките при упрацнението „Вратички първа стана Виктория Босева, втора е Моника Тоскова, а трети – Константин Георгиев. В упражнението „Конуси” победител е Никол Тоскова, а нейни подгласници са Константин Георгиев и Ана Стоянова. С най-добър форхенд е Константин Георгиев, второ място зае Ани стоянова и трето – Виктория Босева.

Призьорите в игрите получиха медали и награди. Фестът приключи с коктейл, подготвен за участниците от домакина Георги Георгиев – управител на Спортния комплекс.

RELATED ARTICLES

Most Popular