Бизнесменът Николай Златарски подарява 1 т прах за пране на клиентите си в Дупница, Кюстендил, Бобов дол… за 12-ия ЧРД на магазини „Адела”

 

Собственикът на верига магазини „Адела” Николай Златарски е приготвил 1 тон прах за пране, който възнамерява да подари на всички свои клиенти, които минат през магазините му в  Дупница, Кюстендил, Бобов дол и Пловдив в четвъртък на 31 август.

Николай с управителката Кристина Кирилова

„Поводът е рожденият ден на търговската верига. Преди 12 години учредих фирмата и съм много щастлив, че в тези трудни времена успяхме да устоим 12 г. и имаме сили да продължим напред.

Дължа го на клиентите, на екипа и на семейството си. За нас клиентът е най-важен и винаги има право. Благодарен съм, че за хиляди хора „Адела” е любим магазин. Старая се цените да бъдат достъпни, а клиентите ни – винаги доволни.

Всеки месец по традиция отделям средства и стоки, които да подарявам на хората, които държат на марката „Адела” и които ни обичат. Искам да спечеля и тези, които не ме обичат. Има и такива, които завиждат. На тях ще кажа, че няма за какво.

Всеки, който се труди, среща много трудности. Постигнатото е плод на много усилия, нерви и борба. Няма нищо лесно и нещо, което да е дошло наготово.

Щастлив съм, че мога да си позволя да направя този голям подарък за клиентите си”, каза Николай Златарски. Приготовленията за рождения ден в магазините на веригата текат от 3 дни. Щандовете и витрините са украсени с балони и весели аксесоари, стопанинът е приготвил шампанско, бонбони, всякакви лакомства. Има страхотни промоции за учениците и на стоките, свързани с новата учебна година. Най-добри си остават цените на перилните и почистващите препарати.