Saturday, July 27, 2024
HomeРегионБобов долБизнесменът Николай Златарски подарява 1 т прах за пране на клиентите си...

Бизнесменът Николай Златарски подарява 1 т прах за пране на клиентите си в Дупница, Кюстендил, Бобов дол… за 12-ия ЧРД на магазини „Адела”

 

Собственикът на верига магазини „Адела” Николай Златарски е приготвил 1 тон прах за пране, който възнамерява да подари на всички свои клиенти, които минат през магазините му в  Дупница, Кюстендил, Бобов дол и Пловдив в четвъртък на 31 август.

Николай с управителката Кристина Кирилова

„Поводът е рожденият ден на търговската верига. Преди 12 години учредих фирмата и съм много щастлив, че в тези трудни времена успяхме да устоим 12 г. и имаме сили да продължим напред.

Дължа го на клиентите, на екипа и на семейството си. За нас клиентът е най-важен и винаги има право. Благодарен съм, че за хиляди хора „Адела” е любим магазин. Старая се цените да бъдат достъпни, а клиентите ни – винаги доволни.

Всеки месец по традиция отделям средства и стоки, които да подарявам на хората, които държат на марката „Адела” и които ни обичат. Искам да спечеля и тези, които не ме обичат. Има и такива, които завиждат. На тях ще кажа, че няма за какво.

Всеки, който се труди, среща много трудности. Постигнатото е плод на много усилия, нерви и борба. Няма нищо лесно и нещо, което да е дошло наготово.

Щастлив съм, че мога да си позволя да направя този голям подарък за клиентите си”, каза Николай Златарски. Приготовленията за рождения ден в магазините на веригата текат от 3 дни. Щандовете и витрините са украсени с балони и весели аксесоари, стопанинът е приготвил шампанско, бонбони, всякакви лакомства. Има страхотни промоции за учениците и на стоките, свързани с новата учебна година. Най-добри си остават цените на перилните и почистващите препарати.

 

 

RELATED ARTICLES

15 COMMENTS

  1. За магазина в Бобов дол дали е предвидил собственика, защото там не дават нищо или е само за персонала?

    • Благодаря за отговора, но не беше уточнено в статията. Приятен ден!

  2. Бонус…. , ама ако може да се мине между капките в Бобов дол!
    Не дават на всеки клиент , а само избирателно!

  3. Туко-що се връщам от магазина в град Бобов дол!
    Пазарувам, заплащам стоката, връщат ми рестото и касовата бележка и нещо повече!
    Не стана и въпрос за бонус по случай рожденият ден на магазина!
    Моля окажете нужният контрол!

  4. Извинявайте .Когато ви е удобно заповядайте ще ви направим специален подарък

  5. Здравейте аз съм една от редовните клиентки на магазин Адела в Гр.Дупница ,но и там нямаше никакви подаръци…мои приятелки също са ходили и на тях е казано същото…мисля че служителите сами определят на кого да дават подаръците….

  6. Ей хора в магазини Адела се продават само ментета и боклуци – стока която не става за нищо. Нито перилните му нито почистващите препарати са качествени, а парите са си пари. Собственика ежедневно си прави медиен пиар за да зарибява хората. Не може да отвориш сайт без да му видиш поредното присъствие в някое заведение с нашите парички. Е, бива наглост но такава като неговата е ненадмината!

  7. Може би, на Николайчо му е направило впечатление,че клиентите му са с неизправни дрехи, та е решил да им подари прахчица !!!

  8. Вярно е че в аделата се продават само ментета и китайски боклуци.Наскоро си купих прах за пране, която се пени но не пере, лекетата си стояха.И това е срещу пари които няма как да ми се върнат. Просто си купих от друг магазин истински 2.50 по-скъп но перящ. Изобщо аделата е пълна измама.

  9. Пиърс ли си или ти е правен пиърсинг на мозъка или си от състава на фирмата но какъвто ида си и не е възможно да разбереш че ние”парижанките” не желаем да ни заблуждават и лъжат със стоки ментета. Същото важи и за “дупничанките”. Ние не сме трето качество хора за да ни лъжат със стоки менте. А пък ти ако искаш изкупи и целия магазин.

  10. А относно така нареченият подарък “прах за пране – менте ” сигурно не струва и 50 лв. но пък Никалайчо е отново медийна звезда. А “неизправните” дрехи в никакъв случай не могат да се “оправят” с боклуците на аделата.

  11. Благодаря за изчерпателната информация и както казах по-горе просто не пазарувайте от този магазин !Не може за малко пари да очакваш качество!А не мога да изкупят магазина,защото за разлика от теб съм столичанин,хаха!

  12. Леле явно си столичанин в повече от село, което ти личи и по начина на изкасз и по наглото отношение на типичен селяндур! Селяндур по душа и манталитет! С наглостта си не можеш да направиш стоките на аделата качествени. С твоята и без твоята “протекция” там просто се продават буклуци! Ха ха!

Comments are closed.

Most Popular