Friday, May 17, 2024
HomeСкоростиBYD подготвя високопроходим модел на ток

BYD подготвя високопроходим модел на ток

“Джипът” напомня на Nissan Patrol

BYD разработва високопроходим модел, създаден специално за пресечени терени. Новият модел ще бъде пуснат на пазара под една от марките собственост на BYD с името F-Brand. В интернет се появиха и първи снимки на всъдехода, който макар и покрит с много камуфлаж, все пак издава дизайна си или поне основните му елементи.
На пръв поглед можем да отличим правоъгълната форма с някои остри линии преминаващи в страничната част и преливащи в тавана и предната решетка. Арките на калниците също са с по-отсечени форми, като дизайнът напомня много на този на последното поколение Patrol, който не се предлага в Европа. Можем да открием още и елементи от последното поколение Land Cruiser, които вероятно ще са и част от конкурентите с които всъдеходът ще се надпреварва.


Очаква се неназованият към момента всъдеход да се предлага с изцяло електрическо задвижване с неясни към момента компоненти. Заедно с него ще се предлага и плъг-ин хибридна версия с мощност от около 670 конски сили и възможност за изминаване на 1200 километра с пълен заряд на батерията и пълен резервоар. Очаква се да видим специално разработено окачване и режими за максимално добро представяне извън пътя. Към момента от BYD все още не разкриват много от плановете си, но очакваме повече подробна информация в следващите седмици./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular