Хотел „Универсал” в Дупница кани всички на кулинарно бягство, всеки петък в ресторанта царуват вкусове от цял свят, пътешествието тръгва от Мексико

Шеф готвачът Феодор Парфениев ще готви вкусотийки от цял свят.

 

Интернационални кулинарни вечери очакват гостите на ресторанта на хотела, шеф готвачът Ф. Парфениев редува вкусотийки от аржентинската, египетската, индийската, скандинавската, тайландската, френската, мароканската кухня…

Пъстър букет от вкусове от цял свят поднася на дупничани шеф готвачът на ресторанта в хотел „Универсал” в Дупница Фьодор Парфениев, съобщиха за вестник „Вяра” от управата на хотела.

Сгушени в уюта и комфорта на ресторанта, гостите ще могат да направят кулинарно бягство до ред кътчета на света.

От март всеки петък „Универсал” ще предизвиква авантюристичния дух на дупничани и гостите на града, като ще тества вкусовите им възприятия с интернационални кулинарни вечери. На 2 март пиршеството започва с вечер на мексиканската кухня.

Ресторантът на хотел „Универсал” предлага на гостите вкусна храна на достъпни цени.

Така всеки петък Парфениев, трупал безценен опит в ресторанти в Германия, Холандия и Австрия, ще демонстрира майсторство и познания в интернационалната кухня. Сгушени в уюта и комфорта на ресторанта, гостите ще могат да направят кулинарно бягство до ред кътчета на света.

В интернационалните кулинарни вечери по масите ще се трупат ястия от английската, аржентинската, гръцката, египетската, индийската, испанската, италианската, китайската, мексиканската, руската, скандинавската, тайландската, френската, холандската и мароканската кухня.

Цялата тази експлозия от вкусове с епицентър „Универсал” идва на достъпни цени, защото кредото на управата на хотела е вкусно, с подбрани продукти и достъпно за всички.