Saturday, May 11, 2024
HomeРегионПерникКошмар! Убиха 57-год. Елка Стоянова в Перник, арестуваха дъщеря й Лили

Кошмар! Убиха 57-год. Елка Стоянова в Перник, арестуваха дъщеря й Лили

Младата жена има психични проблеми, казаха съседи от кв. „Твърди ливади”

 

57-годишната Елка Стоянова е жертвата на поредната кървава драма, която потресе Перник. Тя е била убита миналата нощ. Сигналът за престъплението бил подаден в полицията вчера, в 10,25 часа. Трагедията се е разиграла в семейното жилище в пернишкия квартал „Твърди ливади”.

Съседи

По непотвърдена информация убийството е дело на 34-годишната дъщеря на жертвата, която имала психични отклонения според съседи. Лили е отнела живота на майка си Елка Стоянова най-вероятно с нож. За това поне говорят раните по лицето на жертвата, казаха източници от полицията.

Заподозряната за тежкото престъпление е задържана. За момента мотивите за убийството не са ясни. Към този момент вървят процесуално-следствени действия и се изясняват всички факти и обстоятелства около инцидента, допълниха лаконично от полицията.

В разследването участват и представители на прокуратурата.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник е започнало досъдебно производство във връзка с извършеното убийство в града. То е по чл. 115 от Наказателния кодекс. Понастоящем се извършват огледи, претърсвания и изземвания. Очаква се протоколите от тези първи действия по разследването да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор.
Съседите са в шок и недоумяват какво би провокирало подобна агресия у една млада жена. Според тях името й е Лили и тя не е работела, а я издържали майка й и брат й Росен, които работели в София. Момичето не е показвало признаци на психически отклонения, но по думите на съседи Лили е споделила, че чувала “някакви гласове”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular