Sunday, May 19, 2024
HomeНовиниБългарияМъж от Първомай спретна холивудска гонка със софийската полиция

Мъж от Първомай спретна холивудска гонка със софийската полиция

 

26-годишнният мъж бе заловен, след като бе ранен в крака със стоппатрон, а накрая се оказа, че е бил обявен и за общодържавно издирване

Софийската полиция преследва в продължение на десетки километри 26-годишен мъж от Първомай. Той бе заловен, след като бе ранен в крака със стоппатрон, а накрая се оказа, че е бил обявен и за общодържавно издирване.

Всичко е започнало в 2.30 часа сутринта в сряда на ул. “Слатинска”, когато полицейски патрул опитал да спре водача на БМВ 316. Шофьорът не се подчинил и продължил към изхода на София по бул. “Цариградско шосе”.

Полицейският патрул последвал беглеца, като междувременно били уведомени всички дежурни екипи да реагират, ако бъде засечено БМВ-то. Автомобилът продължил към село Герман и продължил да не се подчинява на преследващите го няколко патрулки. От Герман беглецът тръгнал по Околовръстното шосе към село Чепинци. Там за пореден път отказал да спре и се насочил в посока Световрачане.

Към селото били насочени допълнителни патрули, които продължили след БМВ-то към Нови Искър. Шофьорът няколко пъти правил опити да избута полицейски автомобил от пътното платно. В началото на кв. “Кумарица” той успял да извади от пътя полицейска кола. Тогава един от полицаите успял да простреля със стоппатрон беглеца. С това и преследването приключило, а раненият бил настанен в болница.

26-годишният мъж от Първомай е криминално проявен за кражби и шофиране след употреба на алкохол. Поради това няма и шофьорска книжка.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular