Музикалният педагог Таня Камбурова от Дупница посрещна рождения си ден в компанията на ВГ „АртПоп“, изненадаха я с обеци, книга и маркови кецове

Таня Камбурова

 

Музикалният педагог Таня Камбурова посрещна рождения си ден в компанията на своите възпитаници от ВГ „АртПоп“.

Моменти от празника

Ръководителката на групата, която е диригент и на Мъжкия хор „Св. Иван Рилски” и бивш експерт в Отдела за култура на община Дупница, подобаващо почерпи възпитаниците си. Очаквано всички се зарадваха най-вече на красивата торта. Младите таланти от състава сюрпризираха чаровната си ръководителка, която навърши 32 г., с куп подаръци. Букви, ръчна изработка, с които се изписва името на вокалната група -„АртПоп“, бяха една от изненадите. Декоративна украса с ключ сол и надпис „АртПоп“, също ръчно изработени, бе другият подарък. Групата изненада рожденичката и с официални обеци, книга „Шефката” и маркови кецове. „Обожавам да нося такива кецове.

Групата зарадва музикалната педагожка с интересни подаръци

Приятно съм изненадана от всички подаръци, но най-радваща за мен бе репетицията. С групата пяхме и репетирахме за предстоящия концерт на 5 април съвместно с МКБМП към община Дупница”, сподели ръководителката на ВГ „АртПоп“. Празничният концерт е с мотото „Светът е пълен с чудеса” и започва в 11,00 часа  на импровизираната сцена при фонтаните на площад „Свобода”. Талантите и тяхната ръководителка, която навърши 32 г., са подготвили за публиката специална хореография към вокалните изпълнения. Освен със своите възпитаници в групата Камбурова празнува и с най-близките си хора, а в социалните мрежи бе засипана с честитки с благопожелания.