Monday, May 20, 2024
HomeСкоростиPorsche 918 Harlekin е препратка към най-цветното Polo от миналия век

Porsche 918 Harlekin е препратка към най-цветното Polo от миналия век

Volkswagen Polo Harlekin или Golf Harlekin са рядко срещани модели, които предизвикват емоции във всеки който ги срещне на пътя. В България има няколко заводски екземпляра от по-малкия модел и често могат да бъдат видени по различни събития и изложения на германския бранд. Volkswagen прави двата модела само през 90-те години на миналия век и те така и не получават наследници в модерната история на бранда.

Това, обаче, не пречи на феновете на цветните автомобили да пресъздават модификацията под формата на други модели на Volkswagen или дори Volkswagen Group, както можем да видим. Последната такава версия е дело на датско тунинг студио, което използва за база на проекта си Porsche 918 Spyder. Една от иконите на модерната автомобилна „Света троица“ бе показана заедно с оригинално Polo от миналия век.

Колата използва оригиналните цветове на Polo-то, макар и тук те да са позиционирани малко по-странно поради извивките на колата. За разлика от оригиналните коли, които използват боя, тук е използвано фолио, което собственикът да разлепи след определен период./ fakti.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular