Friday, May 17, 2024
HomeАктуално от днесTEEN BOOM FEST идва в Благоевград, промени в движението

TEEN BOOM FEST идва в Благоевград, промени в движението

Най-обичаният фестивал от младите хора в България – TEEN BOOM FEST идва в Благоевград. Музикално провокиращ и социално ангажиращ, фестивалът дава началото на своето трето издание от Благоевград. Пространствата около площад „Георги Измирлиев” ще съберат на едно място най-популярните от екрана и социалните мрежи инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти, спортисти и актьори. Входът е свободен. Началото ще бъде в 16.00 часа.

От 19.30 часа на сцената на TEEN BOOM FEST’22 ще се качат Дара, латино кралете Торино и Пашата, и Дара Екимовa.

Една от водещите мисии на фестивала е социалната отговорност към младото поколение – превенция на опасностите, които ги заобикалят.

Заради събитието в района на площад „Георги Измирлиев“ ще бъде въведена временна организация на движението. За посетителите на фестивала след 15.00 ч. ще бъдат отворени паркингите зад театъра и зад сградата на Общината; в периметъра на „Синя зона” от РЗИ до спирката на градския транспорт преди II ОУ „Димитър Благоев, както и зад РЗИ.

От 14.00 до 23.00 ч. ще бъде забранено движението на автомобили в дясната лента по ул. „Братя Миладинови“, в участъка от хотел „Ален мак“ до РЗИ – Благоевград, като през тези часове улицата ще се ползва от феновете на TEEN BOOM FEST.

RELATED ARTICLES

Most Popular