Sunday, May 5, 2024
HomeРегионБлагоевградЦената на фабриката на благоeвградския бизнесмен Магърдич Дюнгелян в Бело поле падна...

Цената на фабриката на благоeвградския бизнесмен Магърдич Дюнгелян в Бело поле падна с близо 200 000 лв., ЧСИ Г. Цеклеов я продава след двойна ипотека

Производствен имот – компресорна станция, леярен цех, трафопост и павилион със застроена площ от 10 кв.м, на благоевградския бизнесмен Магърдич Дюнгелян отива на тезгяха. Постройката от 2066 кв.м се намира в промишлената зона на Бело поле, за 300 075 лв. я продава частният съдия-изпълнител Георги Цеклеов. Имотът се води собственост на ЕТ „Арарат – Магърдич Дюнгелян” с управители Антоанета Николова – Дюнгелян и Магърдич Б. Дюнгелян. Върху имота има ипотека в полза на банка от 332 340 евро и още една ипотека в размер на 146 380 евро.

Цената на фабриката в благоевградското село през годините падна с близо 169 925 лв.

Арменската бизнес фамилия бе доста популярна в Благоевград, докато главата на семейството Бедрос бе още жив. Той беше сред емблематичните предприемачи в областния център. Арменският бизнесмен е носител на званието “заслужил гражданин” на Благоевград. След смъртта му през 2013 г. обаче бизнес делата на семейството не вървели на добре и се стигна до продажби на имоти, казаха запознати.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular