Sunday, May 19, 2024
HomeСпорт"Верея" и "Локомотив" (Пд) се спряха на Самоков и Говедарци за лятната...

“Верея” и “Локомотив” (Пд) се спряха на Самоков и Говедарци за лятната си подготовка

 

 

Елитните състави на “Локомотив” (Пд) и “Верея” ще карат част от лятната си подготовка високо в полите на Рила. Ръководствата на двата клуба са се спрели на вариант да използват терена на ст. “Искър” в Самоков и новоизградените от собственика на “Локо” Христо Крушарски футболни игрища в най-голямото село в общината Говедарци.

“Железничарите” ще отпътуват за Боровец още утре сутринта и ще останат в курорта в следващите две седмици. През това време “смърфовете” ще тренират на ст. “Искър” и на базата в родното село на собственика на “черно-белите”. Предвижда се в този период пловдивчани да изиграят и поне три контролни срещи.

Очаква се лагер в Говедарци да имат и голяма част от детско-юношеските формации на “Локомотив”, включително състезателите от набор 2004, които ще участват в световното първенство за деца.

Тимът на “Верея” пък ще проведе лагера си между 19 и 30 юни, а през този период възпитаниците на новия наставник Илиян Илиев ще изиграят три спаринга – на 21 юни с третодивизионния “Марица” (Пд), на 28 юни с “Локо” (Пд), а между тях – на 24-ти, с неизвестен все още съперник.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular