Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупницаБрутално: Пребиха мъж и жена в Дупница пред очите на деца за...

Брутално: Пребиха мъж и жена в Дупница пред очите на деца за отправена забележка на пътя

Двама дупничани са задържани за нанесен побой над мъж и жена, след отправена забележка за висока скорост при шофиране. Случаят е от четвъртък вечерта и се разиграва на улица “Евтим Трайчев” в града, потвърждават от полицията. Двамата са преминавали в района на училище “Кирил и Методий”, когато в близост до тях профучава автомобил с несъобразена скорост. Това накарало мъжът да реагира и отправи негодуванието си към шофьора, който според него е застрашил живота на пешеходците по оживената улица, изтъквайки близостта на учебното заведение и многобройните деца, които играели в района. Упрекът му обаче предизвикал неудържима ярост в управляващия автомобила и негов спътник, които нанасят побой над мъжа и жената.

Според очевидци, случаят се разиграва пред очите на малолетни, които наблюдавали потресаващата гледка. Свидетели на инцидента са и жители на ромската махала над квартал “Подина”, които мигновено се струпали на мястото на свадата. Пострадалите са закарани в дупнишко медицинско заведение за оказване на спешна помощ. Б.Н. на 42 години и Д.Ч .на 35 години са приети с контузии на главата и съмнения за комоцио и счупена скула, потвърди говорителят на ОДМВР-Кюстендил Катя Табачка. От пресцентъра уточняват, че материалите по случая са докладвани на дежурен прокурор и е заведен заявителски материал. От там отричат, че в двора на полицията е имало струпване на жители от квартала с искане задържаните да бъдат освободени незабавно, включително и отправяне на заплахи към униформените.

Случаят предизвика острото възмущение на живеещите в района, които са категорични, че там ежедневно стават свидетели на шофиране с несъобразена скорост в близост до едно от най-големите училища в града.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular