Wednesday, May 22, 2024
HomeСпортВладимир Кабранов и Милен Златков свалиха екипа на „Вихрен“

Владимир Кабранов и Милен Златков свалиха екипа на „Вихрен“

В събота всички сандански футболисти ще получат шанс да се докажат срещу „чуковете“

 

Неочаквано опитният футболист и ексмладежки национал Владимир Кабранов сдаде екипа на „Вихрен”. Той се е разделил приятелски със старши треньора на отбора Здравко Лазаров. Както е известно, Владимир Кабранов е рожба на ДЮШ на „Беласица” (Петрич). Още на 16-годишна възраст бе привлечен в мъжкия отбор на клуба. Достигна до младежкия национален отбор на България. През изминалото първенство той напусна отбора на „Беласица”, обиден от някои длъжностни лица, и премина във „Вихрен” (Сандански), където бе приет много радушно и бе постоянен титуляр в отбора. Как и къде ще продължи кариерата си, ще стане ясно в близките дни.

Милен Златков също се раздели приятелски с треньорския щаб на „Вихрен” и вече се е свързал с наставника на „Перун” (Кресна) Благовест Ангелов да играе в мъжкия отбор.

Все още сенегалецът Лай Диате не се е включил в предсезонната подготовка на отбора на „Вихрен”.

Не се готвят с отбора заради контузии Вальо Георгиев и Методи Костов. Капитанът на „Вихрен” Вальо Георгиев прави лечение на ахилеса по лекарски указания, а Методи Костов получи разтежение и почива. При това положение се очертава и двамата да не бъдат на разположение на наставника си Здравко Лазаров за предстоящия контролен мач в събота.

Старши треньорът на „гладиаторите” Здравко Лазаров продължава заниманията си на терена с изкуствено покритие на спортния комплекс в града. Последните две тренировки той ще проведе на терена в Лебница, където в събота ще даде шанс на всички здрави футболисти в контролен мач срещу „Миньор” (Перник).

Ташко СУЛЬОТОВ

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular