Friday, May 17, 2024
HomeРегионДупницаВъзрастна жена от Дупница пострада след взрив на газова бутилка

Възрастна жена от Дупница пострада след взрив на газова бутилка

83-годишна жена от Дупница пострада след взрив на газова бутилка. Инцидентът стана в блок 33 на улица „Иван Шишман”. Високото здание е известно като т.нар. Блок на футболистите. По неизяснени до момента причини бутилката се е взривила и е засегнала голяма част от апартамента, който се намира на 7-ия етаж.

Газовият уред е ползван за гответе от собственичката на апартамента. За броени минути екипи на противопожарната служба в Дупница пристигнаха на място и предприеха действия по извеждането на жената и обезопасяване на мястото. „Жената е на 83 години и е в стабилно състояние, няма опасност за нейния живот.

След като й бе оказана спешна помощ, тя ще бъде закарана от нейни близки за консултация в Клиниката по изгаряния в столичната Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина „Н. И. Пирогов”, съобщи д-р Янис Янков от Спешен център –Дупница. Взривът от бутилката е усетен в целия квартал наоколо. Парчета от дограмата и прозорци са разпилени на метри от блока. Няколко часа продължи огледът на мястото на инцидента.

Видео

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. екипа на бърза помощ не искаше да се качи да окаже помощ на жената а искаше тя да слезне сама от седмия етаж обгорена,за да не се качват те! Това защо не го написахте? Шофьора на линейката 5 минути се чудеше как да паркира и да мести линейката докато жената чакаше горе.. Пожарникарите и полицаите тичаха нагоре а медиците все едно бяха на разходка, после с големите претенции за заплати и мрънкат че ги бият.. малко им е

Comments are closed.

Most Popular